Svenske developer Wästbygg og C.F. Møllers boligprojekt i Stockholm

Den svenske developer og byggefirma Wästbygg Projektutveckling AB’s byggeaktivitet er meget høj med flere projekter rundt om i Sverige. Nyligt meddelte Wästbygg at de skal bygge tre steder i Stockholm: To af disse steder direkte anvist: Svandammplan i Midsommerkransen med 40 boliger og i Skarpnäck. 70 lejeboliger.
Sidste projekt er en vundet byggegrundskonkurrence Årstafältet med forslaget Âppelknyckaren med byggeri af 59 lejligheder og lokaler i stueplanen. Arbejdet med detailplanen påbegyndes i foråret 2018.
Dette projekt er tegnet af C.F. Møllers svenske tegnestue  i Stockholm, hvor byen har efterspurgt et levende byrum, tænke nyt, arbejde med arkitekturen og volumer. Forslaget omfatter også en naturlig mødeplads med mulighed for udeservering og andre aktiviteter midt i kvarteret.
Så vidt Byggeeksport ved har det tidligere været Arkitema der har tegnet for Wästbygg, men nu altså for første gang CFM.