Messer 2020

Corona-frygten har også ramt NordBau-messen
Alle første halvårs byggemesser er aflyst på grund af Corona-frygt og restriktioner. Nu tegner det til at også et større antal messer i andet halvår aflyses. Den første, er den traditionsrige nordtyske i NordBau i Neumünster i september.
 NordBau 2020 kann nicht in gewohnter Form stattfinden – Alternativ-Ausstellung mit begleitenden Seminaren wird konzipiert” Således indleder messeledelsen, at den nordtyske byggemesse NordBau ikke kan finde sted som normalt på grund af Corona-frygten. Messen håbede længe at den kunne afholdes. Men Schleswig-Holsteins erhvervsminister sagde i sidste uge, at den i dets nuværende form ikke kunne afholdes.

Nordbygg-messen flyttet endnu en gang
For anden indenfor en måned er Nordens største byggemesse Nordbygg i Stockholm flyttet. Først blev den aflyst. Så blev den flyttet til ultimo september. Og nu lyder meldingen, at først finder sted i april 2021.

Corona-aflyste messer først halvår
Med aflysningerne af folkemøderne Almedalsveckan på Gotland og Folkemødet på Bornholm har Corona-krisen været årsagen til samtlige aflysninger i første halvår. Det gælder også den tyske Intersolar i München, der ellers længe trak aflysningen

World-wide messeoversigt 2. halvår 2020