Schmidt Hammer Lassen tegner bibliotek i Shanghai

Ingen anden dansk eller nordisk tegnestue har så mange referencer med biblioteker world wide som Schmidt Hammer Lassen. I sidste uge blev referencelisten udvidet idet de vandt den internationale konkurrence om at designe det nye by bibliotek til Shanghai by. Shanghai er i øjeblikket den mest folkerige by i verden med næsten 25 millioner indbyggere og har et centralt bibliotekssystem, der går tilbage til 1847.

Vi var i  konkurrence med Kengo Kuma, David Chipperfield og Dominque Perrault til den prestigefyldte kommission over en seks måneder to-faset proces. Det 110,000m² bibliotek ligger i Pudong distriktet – et område af byen som er kendt for sin ikoniske skyline – og er beliggende i umiddelbar nærhed af Century Park,  den største park i byen spredt over 140 hektar.

SHL var i  konkurrence med Kengo Kuma, David Chipperfield og Dominque Perrault til den prestigefyldte kommission over en seks måneder to-faset proces. Det 110,000m² bibliotek ligger i Pudong distriktet – et område af byen som er kendt for sin ikoniske skyline – og er beliggende i umiddelbar nærhed af Century Park,  den største park i byen spredt over 140 hektar.
Læs mere i Byggeeksport Mandag Morgen News.

Byggeeksport Mandag Morgen News er eneste nordiske nyhedsbrev, der følger og skriver om bl.a. danske og de øvrige nordiske landes rådgiveres internationale aktiviteter. Bringer de halvårlige internationale byggetrends fra Euroconstruct, dansk byggevareeksport selekteret på varegrupper etc.
Tegn et abonnement der fås fra halvårligt med godt 20 udgaver for DKK 750!