Midtconsult på svenske hænder

Det svenske børsnoteret rådgiverkoncern ÅF  har opkøbt det jyske ingeniørfirma, partnerejet Midtconsult P/S med knap 200 ansatte fordelt på kontorer i Herning og Aarhus fra 1. januar.
Det er ÅF’s tredje danske opkøb. I 2007 blev ingeniørfirmaet Hansen & Henneberg opkøbt og i sommers Traffic Team.
Midtconsults partner og adm direktør Thomas Duedahl siger om salget, at de har ledt efter en strategisk partner for at udvikle virksomheden og har efter nøje overvejelser valgt ÅF, som tilbyder Midtconsult og vore kunder de bedste muligheder.
Historisk regnskab. Midtconsult er konstant vokset de seneste fem år og offentliggjorde i efteråret regnskabet 2015-2016, der viste et rekordresultat på 12, 5 mio. mod 4,7 mio.året før. Omsætningen steg næsten 25 mio. til historisk 92,1 mio. kroner.
Læs mere i Byggeeksport.