Direktør og seniorpartner Kasper Guldager Nielsen ud af 3XN og GXN

Danske 3XN Architects innovationsselskab GXN A/S med fokus på bæredygtighed og bl.a. cirkulært design, stiftet af Kasper Guldager Nielsen og Kim Herforth Nielsen i 2006, og i dag med 20 ansatte udvider og ændrer ledelsesstrukturen. Det sker som følge at direktør Kasper Guldager Nielsen forlader GXN og 3XN, hvor han var seniorpartner, for at blive ejendomsudvikler af bæredygtigt byggeri. Hvor er uoplyst. Det meddeler 3XN i dag mandag ifølge newssitet Politiken Byrum.
           GXN udvider samtidig ledelsesstrukturen med Lasse Lind, partner i GXN og Head of Consultancy, Susan Jayne Carruth, Head of Operations og Kåre Stokholm Poulsgaard, Head of Innovation.GXN A/S’s ledelse består af 3XN’s stifter og ejer Kim Herforth Nielsen, Jeanette Hansen som CEO, Jan Ammundsen og Audun Opdal.
Regnskabet for GXN´s viser for de seneste fem år en årlig vækst til en dobling af omsætningen fra 5,4 mio. i 2015/16 til 11,5 mio. kr. i 2019/20 med et stabilt resultat omkring en halv million kroner hvert år i samme periode.