Influencere på vej i byggebranchen

Det er dyrt at annoncere i de almindeligt kendte medier som TV, aviser og fagblade. Alternativt er der influencemarketing, der er på stærk fremmarch i Danmark. Men er det også noget byggebranchen kan bruge? Byggeinfluencere er i hvert fald et ord, der ikke kendes eller findes via en googles-søgning.
           Men til gengæld stødte Byggeeksport på ordet, Baufluencer.de – Neue Meinungsmacher am Bau, på Bautec-messen i Berlin.  Her stod Bau-PR–Agentur  bag det første tyske forsøg med et koncept, hvor de havde udvalgt godt 30 byggeinfluencere og et tilsvarende antal tyske firmaer til et slags éndags datingmøde. Her deltog bl.a. Velux Deutschland og Wienerberger, der ”testede” det nye koncept.
Byggeeksport talte med Wienerbergers deltager, det udtrykte tilfredshed med forløbet af mødet med ”Baufluenceren”.
Listen, der lå ved indgangen var offentlig tilgængelig, med Baufluencere og de deltagende virksomheder, kan fås ved henvendelse til Byggeeksport.