NordBau-messen flere danske udstillere

I sidste uge blev for 64. gang afviklet den nordtyske byggemesse NordBau i Neumünster. Uanset vind og vejr, finanskriser etc., så er den altid fuld booket med udstillere indenfor byggeri– og anlæg. I år 836 udstillere fra 36 lande og  62.600 besøgende, meddeler messen.
           Nordbau har haft Danmark som samarbejdspartner i over 40 år og manifesteret sig i lige så lang tid med en dansk fællesstand. Disse finder man altid enten på egen stand eller fællesstanden under mottoet ”Dänemark: Intelligent bauen – praktisch – effektiv”. I år steget til 27 udstillere efter sidste års laveste antal på 21  i 28 år.
Men for første gang siden 1990 måtte Byggeeksports redaktør Søren Westergaard melde fra grundet sygdom. Så listen over danske udstillere er lavet på baggrund af Nordbau-messens katalog og kan fås ved henvendelse til Byggeeksport.