Skotske 5-stjernet golfhotel Old Course udvides

Sig St. Andrews og alverdens golfentusiaster siger Skotland. Meget tæt ved den verdenskendte St. Andrews golfbane i byen Fife ligger det 5-stjernet historiske, gamle hotel Old Course. Nu har ejerne siden 2004, US-konglomeratet Kohler Company, i sidste måned ifølge flere skotske medier ansøgt om en større udvidelse af værelseskapaciteten fra  300 til 440 værelser, hvoraf de 31 skal vende ud mod golfbanen.  Endvidere udvidelse af hotellets konferencerum Hall of Champions med 140 sæder til 440 og en udvidelse af den vestlige fløj The Millennium Wing med bl.a. penthouse taglejligheder. Skotske Gray Planning & Development, Fife, er rådgiver.
Planen er, at arbejdet med udvidelsen kan ske i 2020 og stå klar i 2021. Udvidelsen følger en modernisering af værelserne i 2017 for 17 mio. britiske pund.
Kohler Company er ét af USA’s ældste fra 1873 og største og producerer bl.a. køkkener og badværelsesudstyr. Men ejer foruden hotellet St. Andrews også Hamilton Grand med 25 luksuslejligheder i St. Andrews og golfanlæg i USA.
Kohler er også aktiv indenfor energi, hvor de i 2017 opkøbte det britiske og internationale ingeniørfirma Clarke Energy.