Bjarke Ingels medstifter af et nyt design- og boligudviklerfirma

Sammen med Googles tidligere softwareudvikler Nick Chim og WeWorks udviklingschef Roni Bahar har de stiftet US-selskabet NABR, der vil kreere en række designet, skræddersyet og modulopbygget elementer til boligen efter ejerens ønsker. De har hentet 14 mio. USD via Zigg Capital.
Bjarke Ingels siger, at boligerne er blevet dyrere og dyrere og samtidigt er kvaliteten faldet. Udvalget af boliger er meget lille. 90 pct. af alle boliger ligner hinanden selvom alle mennesker er forskellige.
NABR er ikke en traditionel developer og vil ikke være ejer. Men brande NABR-designet og sælge dette direkte til ejeren. Enten via leaseing eller køb.
Selskabet har nyligt lanceret deres første boligprojekt SoFA One med 125 lejligheder i San José.