VVS’21 færre udstillere og besøgende

Som andre messer var også VVS’21 udsat på grund af Covid19 men blot fra foråret til oktober. Alt udsolgt, meddelte arrangøren forud for messen. Og det var også sådant set rigtig nok, konstaterede Byggeeksport, der besøgte messen i Odense. Men en hal var lukket og tre udstillerhaller var ikke full-size. Det betød også et fald fra rekordhøje over 200 udstillere i 2019 til godt 160 udstillere. Til gengæld et noget mere beskedent fald i antallet af besøgende fra 9.500 til 8.500.
Og som Byggeeksport konstaterede også på den nordtyske måned NordBau i september havde flere af de store internationale koncerner meldt fra bl.a. Grundfos.
Nu bliver det spændende at opleve om samme trend i antal udstillere og besøgende også gælder den norske byggemesse Bygg Reis Deg i næste uge, hvorfra Byggeeksport rapporterer.