Vigtigste nogensinde: Euroconstruct prognose med Brexit og Corona

Fredag den 12. juni afholdes den halvårlige 89. Euroconstruct-konference i Stockholm. Som alle andre større arrangementer aflyst. Men afholdes i stedet som et webinar. (live stream videokonference) fra et studie i Stockholm, som alle kan tilmelde sig.
           På denne fremlægger 19 førende europæiske institutter hvert deres bud for udviklingen i bygge– og anlægsbranchen i Europa de næste par år. De helt sikker en meget større bevågenhed end nogensinde før. Der er Brexit og den globale Corona-krise. Især Corona-krisen bliver en meget svær udfordring for eksperterne at give et bud på. Selv betegner Euroconstruct konferencen for ”The most important forecasts in the history of Euroconstruct.”

Det fremgår også at konferencens program med bl.a.
European infrastructure sector – will infrastructure investments drag us through this crisis too?”, ”Economic policies of Europe – creaking or cracking?”, ”European housing markets – will we experience a post-corona roller coaster” and ”Post-corona – trends shaping the way of living and working”.
Danmarks repræsentant i Euroconstruct seniorrådgiver Anders Bjerre, Instituttet for Fremtidsforskning, vil som sædvanligt skrive eksklusivt herfra til Byggeeksport
Tilmelding til konferencen kan ske via Euroconstruct’s site. euroconstruct.org.