Euroconstruct prognose med Brexit og Corona

Den halvårlige 89. Euroconstruct-konference i Stockholm i juni fremlægger 19 førende europæiske institutter hvert deres bud for udviklingen i bygge– og anlægsbranchen i Europa de næste par år. Men prognoserne bliver ekstra interessante både med hensyn til Brexit og nu med den globale Corona-krise. Især Corona-krisen bliver en meget svær udfordring for eksperterne at give et bud på.
Konferencen skulle være afholdt den 12. juni i Stockholm men er aflyst. Dog i stedet afholdes en live stream videokonference fra et studie i Stockholm.
Danmarks repræsentant i Euroconstruct seniorrådgiver Anders Bjerre, Instituttet for Fremtidsforskning, siger til Byggeeksport, at selvom Corona-krisen ikke er programsat, er han hel sikke på det bliver et emne og vil indgå i rapporterne.
Det foreløbige konferenceprograms første indlæg er norsk, Post-Brexit EU and Other Crises: How stable is Europe, som Proff. Janne Haaland Malarym, afdeling for Politisk Videnskab, Oslo Universitet.
Tilmelding til konferencen kan ske via Euroconstruct’s site. euroconstruct.org.