Rådgivernes indkøbsvogn ruller i Norden

Januar og februar er normalt detailhandlens udsalgsmåneder. Men nu er også byggebranchens rådgiverfirmaer kommet godt med ikke  mindst i Norge, Sverige og Danmark. Dog blev Schmidt Hammer Lassen solgt til det Dubai-ejet US-arkitektfirma Perkins+Well.
Hvis du vil læse mere om opkøbene og ellers følge især den nordiske byggebranches aktører samt bl.a. de halvårlige byggeprognoser fra Euroconstruct, så tegn et prøveabonnement på Byggeeksport Mandag Morgen News fra DKK 500.
Heri kan du bl.a. læse om sidste uges 4 opkøb.
Danske AART Architects  købte norske SJ Arkitekter.
Norske ingeniør-arkitektkoncern Norconsult købte norske Arkitektene Berg og Østvagn.
Rambøll Norge købte det norske ingeniørfirma Constrada
Svenske ingeniør-arkitektkoncern ÅF købte schweiziske Archad Architectw
I forrige uge opkøbte ÅF-koncernen danske Gottlieb Paludan Møller Arkitekter.