Perkins+Will indgår i Dubai-ejet rådgiverkoncern

Sidste uges store, internationale nyhed var, at det amerikanske arkitektfirma Perkins+Will havde opkøbt Schmidt Hammer Lassen K/S med 170 ansatte. Men Byggeeksport kan oplyse, at Perkins+Will indgår i den arabisk ejet rådgiverkoncern Dar Group i Dubai.
Perkins+Will har 2.000 ansatte fordelt på 20 kontorer verden over heraf eneste kontor i Europa i London. De rangerer på US-magasinet Architects Top 50 Liste i 2017 som det 3. største arkitektfirma i USA.
Perkins+Will var det første opkøb den private arabiske arkitekt– og ingeniørkoncern Dar Group foretog i 1986 siden Dar Groups etablering i 1956 af fire professorer med hovedkontor i Dubai. I dag samlet 18.000 ansatte og ranket som 7. største på ENR Ranking-topliste 2017 over International Design Firms. Dar Group fokuserer på infrastruktur, energi, arkitektur, projektledelse, fremgår det af Dar Groups site.