Advarsel: Indgå ikke aftaler med Best of Scandinavia

Den danske ambassade i London føler sig misbrugt og en stribe danske producenter har stoppet samarbejdet og advarer direkte om at indgå aftaler med jyske Jens-Ole Kildegaard Nielsen, 51 år, erfarer Byggeeksport. Han står bag det engelsk registreret firma Best of Scandinavia, der har repræsenteret danske producenters produkter i Storbritannien siden 2014. Senest skriver han selv på LinkedIn, at han i maj i år er blevet Managing Partner i New Nordic Homes, der har specialiseret sig i at bygge Architectural Nordic Homes med de bedste skandinaviske byggematerialer.
I Best of Scandinavia handler det bl.a. om Vahle, Hørning Parket, køkkenfirmaet by Løth, møbelsnedkerfirmaet Garde Hvalsø, Strøjer Tegl, Wiking Gulve, Superwood og Bøjsø Døre & Vinduer. Alle betegner ham overfor Byggeeksport, som sympatisk, veltalende og lover meget – for meget. Men efterfølgende at de får røde knopper, når de hører navnet, og spørger ”er der nogen han ikke har snydt”, Andre fører inkassosager mod ham.
Jens-Ole Kildegaard Nielsen bekræfter overfor Byggeeksport, at samarbejdet er ophørt, men at han ikke kender noget til inkassosagerne.  Om New Nordic Homes siger han, at bag står danske og engelske partnere, men kan ikke i øjeblikket oplyse mere. Byggeeksport skal være den første, der får besked, lover han.