Danske Archiland udvider ejerkredsen med kinesiske Archiland International

Nyligt bragte Byggeeksport en oversigt over 15 udenlandske rådgivere, der er etableret i Danmark. Blandt disse var Archiland A/S. Efterfølgende har det vist sig, at Archiland er danskejet. men deler brand, målsætning og kompetencer med Archiland International, fremgår det af Archilands site.
Archiland er stiftet sidste forår af cand. scient. i matematik og fysik Mads Jensen Møller, tidligere Grontmij, nu Sweco, og tidligere adm. direktør for Cowi China i Beijing samt af partner og designdirektør Morten Holm, (tidl. partner i Schmidt Hammer Lassen) i det kinesiske arkitekt– og byplanlægningsfirma Archiland International, Beijing, med 170 ansatte.
Archiland International nu medejer
Men er der sket ændriger i ejerforholdet. I sidste uge fortalte Mads Jensen Møller til Byggeeksport, at som en del af Archilands ambitiøse vækststrategi har Archiland A/S netop foretaget en kapitaludvidelse, hvor alle ansatte er blevet medejere ligesom Morten Holm via Archiland International også er indtrådt i ejerkredsen. Han er dog fortsat selv hovedaktionær.  – Læs hele artiklen i Byggeeksport