Danske Werk Arkitekter vinder Creative Blocks i Hamburg

Det første dansk tegnet boligprojekt i Hamburgs Hafencity, oplyser Werk Arkitekter i forbindelse med, at HafenCity i sidste uge offentliggjorde de tre vindere i den inviteret konkurrence udbudt af Garbe Immobilien-Projekte og  Baugemeinschaft ”Halbinsulaner” om bebyggelse af tre sammenhængende grunde.

Den ene konkurrence med titlen Creative Blocks vandt Werk sammen med Schluesspler-Planen Ingenieure og M+P Ingenieure. Forslaget vandt foran bl.a. Baumschlager & Eberle og Arno Brandluber.
Projektet er  det andet vundne projekt i HafenCity. I oktober en 7 etagers børnehave blot få måneder efter Werk Arkitekter blev stiftet af Thomas Kock, efter at han sammen med Jonas Sangberg lukkede Polyform Arkitekter, og Jonas Sangberg stiftede Sangberg Arkitekter.

Om Creative Blocks forklarer Werk Arkitekter, at det er en helt ny type bygning, som blander bolig og erhverv med både fællesarealer og offentlige, udadvendte funktioner
– læs hele artiklen i dagens udgave af Byggeeksport Mandag Morgen News