Tidligere vicepolitikommissærs Traffic Team opkøbt af ÅF

Det svenske, børsnoteret rådgiverkoncern ÅF har pr. 1. juli opkøbt aktiemajoriteten, (51 pct.) i det danske rådgiverselskab indenfor trafikløsninger ved vejarbejder Traffic Team A/S, meddelte ÅF i sidste uge.
Men hvad en ellers tør børsmeddelelse ikke oplyser, kan Byggeeksport supplere med at fortælle:
Det er vist første gang, at en karriere ved politiet, der sluttede som vicepolitikommissær i 1998, og blev grundlaget for starten på Peter Garborgs privatejet Traffic Team. Traffic Team blev sidste år omdannet til aktieselskabet Traffic Team A/S med 20 ansatte fordelt på hovedkontoret i Greve og i Randers hos  ingeniørfirmaet Henneberg (ÅF-ejet). Blandt kunderne er bl.a. Vejdirektoratet, hvor han selv siden 2012 har været ansat på konsulentbasis som projektleder.

Norge-Sverige
 Til Byggeeksport fortæller Peter Garborg, der fortsat ejer 49 pct. af aktierne og fortsætter som adm. direktør, at jobbet hos Vejdirektoratet er en del af forretningsgrundlaget i Traffic Team. Videre fortæller han, at Traffic Team og Henneberg stort set siden starten har samarbejdet og derfra også forbindelsen til ÅF. Opkøbet har allerede betydet, at ÅF’s norske og svenske kontorer kan træ på den danske ekspertise indenfor trafikløsninger.
– Vi samarbejder allerede med ÅF i bl.a. Gøteborg, siger Peter Garborg, Team Trafffic A/S til Byggeeksport.