Britiske byggefirmaer vil Brexit

Om mindre en måned afgør briterne om de vil forlade EU eller ej. De foreløbige tal viser nærmeste en uafklaret stemning med en beskeden men usikker overvægt for en forbliven. Men hvordan forholder den britiske byggebranche sig?
Et flertal af de britiske byggefirmaer National Federation of Builders frygter ikke britisk Brexit, men ønsker derimod en udtræden af EU, fremgår det af en repræsentativ undersøgelse blandt 100 medlemmer af NFB i sidste uge. Således mener 47 procent at deres virksomhed vil få mere gavn af en udtræden end en forbliven, mens kun 33 angiver de vil få gavn af en udtræden.
Undersøgelsen viste videre, at forskellen var mindre i spørgsmålet om Storbritannien vil drage fordel af en britisk udtræden. Her sagde 43 procent en fordel mod 39 procent og 18 procent svarede ikke.