Henning Larsen Architects udnævnt arabisk partner

Henning Larsen Architects deltog som eneste arkitektfirma i
den 45 store delegation af danske virksomheder i forbindelse med det kontroversielle erhvervsfremstød ledet af kronprins Frederik og udenrigsminister Kristian Jensen. Fremstødet benyttede Henning Larsen Architects, der siden 2008 har haft kontor i hovedstaden Riyadh, ved en royal overværet ceremoni i Riyadh at udnævne den kvindelige arkitekt Aljohara Al-Saudi, 30 år, til partner i Henning HLA,Aljoha, mar16Larsen Saudi Arabia. Aljohara Al-Saud er arabisk uddannet arkitekt og været ansat hos HLA siden 2011.
Ved ceremonien deltog Kronprinsesse Mary, Hans Kongelige Højhed Prins Turki Al-Faisal og Kronprins Frederik klippede et rødt bånd. Videre deltog en stribe saudiarabiske og danske æresgæster, oplyser Henning Larsen Architects.
Kontoret i Riyadh blev etableret i forbindelse med mega udviklingsprojektet King Abdullah Financial District, dengang verdens største bæredygtige udviklingsplan. Hjertet i planen er Financial Plaza på samlet 61.300 m2, der skal stå færdigopført i 2016, fremgår det af HLA’s site.