BIG’s historisk bedste start på året – senest Galerie Lafayette

Starten på det nye år for BIG er det bedste siden Bjarke Ingels gik solo og etablerede BIG i 2005, konstaterer Byggeeksport, der har fulgt BIG tæt alle årene. Et kig på BIG’s site afslører tre nye projekter i sidste uge oveni i dem nyhedsbrevet Byggeeksport allerede har omtalt:
Året startede med par priser, Smithsonian Campus masterplan tildelt den amerikanske arkitektorganisation AIA’s Honor Awards 2016, udpeget som verdens 2. mest admired arkitektfirma sammen med Foster og Herzog de Meuron af magasinet Building Design Magazine.
Herefter er det i denne måned blevet foreløbigt fire projekter: Politistation i Bronx, New York, og i sidste uge hele tre projekter: En skyskraber i New York City med grønne terrasser, der som en spiral snor sig op på hver af de 65 etager og udpeget til at designe Londons årlige Serpentine Gallery Pavillion i Hyde Park. Og ombygningen af det verdensberømte varehus LaFayette nye flagskib på Champs Elysee i Paris.
– Læs mere i morgen mandag den 15. febr. i Byggeeksport Mandag Morgen News.