Tyske Prefa’s facade-tagsystemer ind i Skandinavien

På den netop afsluttede tyske messe Dach+Holz i Stuttgart deltog den østrigske producent af facade– og tagplader i aluminium Prefa, der i år har 70 års jubilæum, og repræsenteret i 21 vest– og østeuropæiske lande. Under sloganet ”Das Dach stark wie ein Stier” præsenterede Prefa en stor centralt placeret opstalt af deres ny produkt til facader og tage.Prefa, D+H, feb.16

Et af de mange produkter som nu også er på vej ind i Skandinavien. Det første kontor er åbnet i Malmø for et lille års tid siden, hvor Thomas Wiessner er Country Manager og foreløbigt også tager sig af det norske marked. Prefa udstiller på Sveriges største byggemesse NordBygg i Stockholm

I Danmark har Prefa i efteråret ansat Peder Andersen som Country Manager, fortæller han til Byggeeksport og tilføjer, at der også skal etableres et dansk kontor og senere i år ligeledes et i Norge.

Det svenske selskab har leveret til Norge, og det samme forventer han også snart vil ske herhjemme. Interessen for deres produkter blandt arkitekter er stor og understøttes også af en 40 års garanti på både produkt og farve, siger Peder Andersen.