Genvex ny strategi – ej ejerskab

I en netop udsendt pressemeddelelse fra Genvex med overskriften “Nyt ejerskab, nye produkter og ny strategi hos Genvex” slås det fast, at det snart 50 år gamle brand Genvex fortsat er et brand og skal styrkes. Det skal ske via en ny og ekspansiv markedsstrategi, hvor navnet skal slås fast hos boligejere og installatører. Både herhjemme og i udlandet.
Byggeeksport har spurgt salgs-og marketingschef Christian  Brydensholt, Genvex, om “Nyt ejerskab”?
Hertil svarer han, at det nok er for meget sagt med nyt ejerskab, idet det fortsat er MetroTherm’s datterselskab, da KVM-Conheat og Genvex sidste år blev fusioneret til KVM-Genvex A/S og med Michael Kanstrup som adm. direktør for de to selskaber. Selv er han også salgs- og marketingschef for Metro Therm.  Metro Therm ejes af svenske  Nibe Industrier.