Palsgaard Gruppen konkurs – nye ejere

I fredags blev Palsgaard Gruppen med de to danske selskaber Taasinge Elementer og Palsgaard Træ samt det tyske Skandachog taget under konkursbehandling. Men over week-enden blev der fundet en løsning. Og mandag blev løsningen meddelt.

Aktiviteterne i Palsgaard Gruppen A/S er af konkursboet solgt til et partnerskab mellem Holger C. Hansen og Asbjørn Berge, der fra dags dato overtager medarbejderforpligtelserne for langt hovedparten af de ansatte, varelager, maskiner og kundeordrer. Det tyske selskab Skandach indgår tillige i salget.

Holger C. Hansen tiltræder som adm. direktør, og direktørerne Frank Henningsen og Tobias Smith vil fortsat stå for hver sit forretningsområde i Taasinge Elementer og Palsgaard Spær ligesom Bo Stampe fortsætter som økonomichef. Asbjørn Berge bliver bestyrelsesformand for det nye Palsgaard Gruppen.

Endvidere har Holger C. Hansen og Asbjørn Berge købt limtræsfabrikken Lilleheden via købet af Interbuild. Lilleheden er en sund virksomhed, som ikke er berørt af konkursen, bemærkes det i pressemeddelelsen fra Palsgaard Gruppen. – Læs mere i Byggeeksport Mandag Morgen News